Хю Грант сподели публично мнението си за шокиращата новина, че Меган

...
Хю Грант сподели публично мнението си за шокиращата новина, че Меган
Коментари Харесай

Хю Грант за Мегзит: По-скоро съм на страната на Хари!

Хю Грант показа публично мнението си за шокиращата вест, че Меган Маркъл и принц Хари се отдръпват от кралските си отговорности, с цел да водят по-личен живот. 59-годишният артист даде ясно да се разбере, че в тази обстановка симпатизира на Хари. 



" Таблоидите на практика убиха майка му, а в този момент раздират жена му на части. Мисля, че като мъж е негова работа да пази фамилията си, тъй че съм с него. "

През 1997 година принцеса Даяна загина във съдбовна злополука, до момента в който беше преследвана от папараци в Париж. Хари тогава е едвам на 12 години. Миналия октомври вече фамилният херцог на Съсекс приказва искрено за гибелта на майка си пред ITV News и за контузията след загубата:  " Да бъда част от това семейство, да одобрявам ролята, която ми се поставя, да извършвам отговорностите си съвестно е обвързвано с това да съм пред обективите на камерите. Във всеки един миг, когато чуя натискане на копче, когато видя мълния отсреща, се връщам обратно във времето. Това несъмнено е най-лошото увещание за неналичието ѝ. "  



Звездата от " Един доста британски скандал " несъмнено няма положително отношение към " жълтите " вестници и води намерено война с тях. За следващ път той употребява опцията да го съобщи, този път обаче като гражданин на Британската корона, който поддържа Меган и Хари в решението им. Интересно е, че напълно неотдавна излезе филмът " Джентълмените ", в който Грант е в ролята на противен и безсъвестен кореспондент точно в таблоид. Англичанинът води интензивни акции против пресата, като става изключително деен, откакто излиза наяве, че гласово известие на убита тийнейджърка е хакнато от един от най-популярните таблоиди във Великобритания – News of the World.

 
" Мегзит ": абсурдът в кралското семейство продължава

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР